Snellezen


Snellezen


This is for you. Snellezen heeft nogal veel reacties teweeg gebracht. Don't worry. You can do it.

Extra hulpmiddelen zijn altijd welkom. Al is het alleen maar om nog sneller te lezen. De basistechnieken kan je terug vinden op vorige posts op deze blog. Start looking.

Hek, ik heb zelfs verwezen naar boeken die je kunnen helpen. Nu nog the finishing t...

Yep er is ook software daarbuiten om mee te overleven.

1. Free software.

Altijd leuk. Gratis. Wel het bestaat, ook bij snellezen. Al dien je wel aan speadreading te doen.

Hier twee linken:

http://www.spreeder.com/

http://www.zapreader.com/


Je dient telkens je tekst die je wil snellezen te copie -pasten in de aangegeven box. Daarna de snelheid in te stellen en ontspannen de woorden te volgen die op het scherm flitsen.

Bij zapreader heb je een video die je uitlegt hoe het gaat. En je krijgt hulp in je browser om je bij het surfen te helpen.
2. Software paying.

Yep, misschien heb je wel een beetje geld over om te leren snellezen. Deze programma's zullen je daar dan verder bij helpen. Maar eerst een alternatief.

Het alternatief is zelf op internet zoeken naar een aantal softwareprogramma's. Ik zal je een stamp in de juiste richting geven!

keywords: snellezen, smartreading, speedreading, photoreading, mindreading (wel, dit kan ook helpen), fast reading.

Veel succes ermee.

3. Software

Snellezen is de nummer 1 als je iets wil verbeteren aan je studeertechnieken. Het stelt je immers in staat om op een paar uur door je cursus te komen met een verhoogd begrip. Handig.

Wel deze software kan je daar ook bij helpen.https://www.mindtools.com/cgi-bin/sgx2/shop.cgi?page=orderform_mindtools.htm&affnum=13819

Misschien beginnen met een e-boek. Op deze site van mindtools vind je een e-boek over snellezen.


Je kan het downloaden voor een trail-periode. Dit heeft als voordeel dat je een aantal technieken kan herhalen die je vooruithelpen bij het snellezen. Op het einde van deze periode kan je nog altijd opzeggen.

Ik gebruik de site van mindtools voor verschillende doelstellingen. Dit is er slechts één van. Surf gerust even rond.


Je zal je ogen uitkijken over de hoeveelheid van tools die ze hebben die je helpen bij het organiseren van je tijd en het verminderen van je stress. Maar voor nu, slechts dit ene e-boekje. Dat je altijd kan weigeren na de trail-periode.


Oh, en dat is trouwens de manier waarop ik ook zou omgaan met de volgende twee softwarepakketten. Kopen op het internet heeft trouwens altijd dat voordeel en ik koop altijd op die manier. Even proberen, een tijdje gebruiken en dan pas kopen.

TLC of readfaster.comen rocketreader


Ze zijn het waard dat je ze koopt. Maar ze zijn het nog meer waard dat je ze eerst probeert. "Gewoon een kwestie van gezond verstand," zegt mijn moeder altijd.


Trouwens, op beide websites vind je een demo terug. De ene met geluid, de andere zonder geluid. De ene rekent in €, de andere in $.
Beide zijn goed. Leer er eerst mee werken door de trail-versie te gebruiken. Koop indien je het pakket effectief gebruikt. Oh, je kan met de trail-versie gerust je tweede zit afwerken. Kwestie van geen geld op de mesthoop te smijten.

4.Samengevat

Snellezen is een kunde die je in de jaren die nog komen zal blijven ondersteunen. Het duurt even voordat je voldoende techniekjes onder de knie hebt om voldoende snel te lezen. Maar de technieken die ik aangereikt heb kunnen je hierbij helpen. Op de blog nee bisjaar staan voldoende tips om je vooruit te helpen.

Op naar het volgende onderwerp

see je,


AatjeManon