Training



Training

Vetgeil en kippesoep. Ik heb een voorstel gekregen om een training te geven over de verschillende technieken om te studeren. Zien jullie dat zitten?

1. De poort naar je diploma.

De poort van je diploma gaat open als je de vijf sleutels weet te verzamelen. Als je voldoende capaciteiten hebt ontwikkeld die je helpen bij het studeren. Dat is de basis van deze weblog.



Eenvoudig, ja. So, what's the catch.

Simpel, je leert deze capaciteiten pas als je al met beide voeten in het arbeiderscircuit staat. Wat? Ja, het is triestig om te horen maar je zou eerst 10 jaar moeten gaan werken om de sleutels te verwerven.

2.De sleutels.

Nu heb ik het volgende voorstel ontvangen. Ik train jullie gedurende één jaar in de sleutels. Wat vinden jullie daar van. Beter nog, tijdens de training neem ik samen met jullie een cursus door. Je kiest maar welke cursus het moeilijkst is om mee te brengen naar de training.

3. De training

Dus, aan de hand van een training nemen we samen zo snel en efficiënt mogelijk een cursus door. Je legt het examen af en als blijkt dat je buist. Dan betaal ik je de helft van het inschrijvingsgeld terug.

4. Inhoud van de training

De inhoud gaat over de volgende 5 sleutels:



sleutel 1: studietechnieken: snellezen, memoriseren (efficiënt onthouden), mind mappen, visualiseren

sleutel 2: studieplanning: studiekeuze, tijdsmanagement tijdens het jaar, de blok en de examens

sleutel 3: concentreren: gefocust studeren, stressmanagement, faalangst

sleutel 4: communicatie: verbale en non-verbale communicatie met proffen, ouders en medestudenten

sleutel 5: examen: afleggen van mondelinge en schriftelijke examens + voorbereiden voor je examen

5. Timing van de training.

Er zijn 18 sessies van 3 uur. Telkens op een maandagavond om de twee of drie weken. Breng je cursus mee. Dit is een doe-training. Je leert al doende.

6. De Training

deze training is er voor iedereen die sneller en beter wil studeren. Na de training ken je ongelooflijk veel technieken en je kent je cursus.

Wil jij daar ook bij horen?

Contacteer me dan vrijblijvend: info@neebisjaar.be

see je,


AatjeManon